Лампата за нагревателите за нафтата мига след като е запалена колата - това продължава 30сек Някаква идея защо?
Известие
Collapse
No announcement yet.
156 JTD - Лампата за нагряване на нафтата мига
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от Galeano Покажи съобщениеизгоряла подгревна свещ ..Алфа 156 1.9JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от Jivko7777 Покажи съобщениеподгревните свещи или подгрев на нафтата, за кое от двете говорим?Giulietta 1,6 JTDm 2013
156 SW 1,9 JTD 2003
Comment
-
Първоначално публикувано от RPWWD Покажи съобщениеСвещите са.Май е едно и също
Мерси ше се сменят! Странното е че мига когато е студено при малко не замига като запалихАлфа 156 1.9JTD 2003
Comment
-
Колега имаш ли подгрев на антифриза?
Така както го описваш май там ако не,колегите са ти казали вече.156 2.4 jtd 2001 Sportwagon Sony,Hertz,Boss & JBL sound
KONI sport adjustable suspension kit,Big BREMBO brake kit
Cinquecento 1.1i 1998 Sporting
Subaru İmpreza 2000 turbo 1999 Sportwagon
Comment
-
Да, подгряване на нафтата до колкото знам няма, има подгрев на антифриза като екстра и там са 3 свещи ако имаш тази опция. Иначе подгревните свещи на самия двигател нагряват цилиндрите при студено време, ако двигателя е топъл не се включват. На мен ми светеше индикацията и като паля със заминал акумулатор, но тогава има и други признаци - стартера едвам върти, климатика си губи настройките и тнт.sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от hayho Покажи съобщениеДа, подгряване на нафтата до колкото знам няма, има подгрев на антифриза като екстра и там са 3 свещи ако имаш тази опция. Иначе подгревните свещи на самия двигател нагряват цилиндрите при студено време, ако двигателя е топъл не се включват. На мен ми светеше индикацията и като паля със заминал акумулатор, но тогава има и други признаци - стартера едвам върти, климатика си губи настройките и тнт.Alfa Romeo 1.9 JTD 00 sigpic
Comment
-
Първоначално публикувано от myato Покажи съобщениеИма подгряване и на нафтата.Намира се на филтъра.156 2.4JTD 136+ PS
Comment
-
Първоначално публикувано от badmadafaka Покажи съобщениеА коя лампа ("иконка") ще свети на таблото ако има проблем с подгряването на нафтата във филтъра..?Alfa 156 1.9 JTD 16V M-Jet SW (07.2003)
156 1.8TS 16V (01.2001)
147 1.6TS 16V 120hp (11.2001)
0879369082
Comment
Comment